2008. dec 25.

Orvhalászok a Balatonban eltűnt fiatalemberek?

írta: blogmod
Orvhalászok a Balatonban eltűnt fiatalemberek?

Máshol folytatják a kutatást a balatoni vízirendőrök és vízi mentők az eltűnt két szigligeti fiatalember után, a hozzátartozóktól kapott újabb információk alapján - közölte Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője az MTI-vel szombaton.....

A 27 és 29 éves fiatalember péntek hajnalban indult horgászni a Balatonra, de nem tért vissza. Autójukat megtalálták a szigligeti strand közelében, benne mobiltelefonjaikkal. Vízi mentők és vízi rendőrök egész éjszaka kutattak a kétfokos Balatonban a fémhajójukkal eltűnt két szigligeti férfi után.

Tar Mihály elmondta, a Szigligettől Fonyód felé eső térséget átkutatva éjjel találtak ugyan elsüllyedt csónakot, de nem az eltűnt fiatalemberekét. A kutatást szombat hajnalban felfüggesztették. Időközben a családtagok pontosabb információkkal szolgáltak a rendőrségnek, ezek alapján feltételezhető, hogy a két férfi egészen más irányba, és vélhetően nem horgászni indult, hanem halászni akartak, engedély nélkül.

A kutatást szombat délután a Szigligettől Balatongyörök felé eső térségben folytatják víz alatti radar segítségével, sötétedésig. Ha addig nem bukkannak a két férfi nyomára, vasárnap reggel indulnak újabb bevetésre a vízi mentők és vízi rendőrök.

 

 

Szólj hozzá

balaton háló lopás ponty süllő szigliget keszeg tisza tó archiv rabsic orvhalászat rapsic haltolvaj orvhorgászat orvhorgász orvhalász halőr gereblyézés hármas horog eltűnt orvhalászok hal rablás