2010. feb 09.

Belefagytak a tóba az orvhorgászok

írta: blogmod
Belefagytak a tóba az orvhorgászok

A Tisza-tóba fagyott négy tolvaj, amikor kieveztek az éj leple alatt a vízre, hogy begyűjtsék zsákmányukat. Az orvhorgászokat lekapcsolták a zsaruk.

 

A kiskörei rendőrörsre telefonáltak be ismeretlenek, miszerint négy férfi rekedt a jég fogságában. A tolvajok a legnagyobb hidegben, az éjszaka kellős közepén mentek ki a tóra, hogy senki ne vegye észre őket, azonban a fagypont alatti hőmérséklet miatt az általuk használt vízi folyosó befagyott, így a négy horgász a jég fogságába esett.

lekhorgasz.jpg

Az adatgyűjtés során a rendőrség munkatársai kiderítették, hogy a négy férfi semmilyen engedéllyel nem rendelkezik. A jelzés után a vízirendőrök a halőrökkel együtt figyelni kezdték a bandát és megszervezték a mentésüket is. A csónakban ülők eközben észrevették a rendőröket és a náluk lévő tárgyakkal törni kezdték a jeget, hogy minél hamarabb partot érjenek. A rendőrök azonban gyorsabbak voltak és elkapták a négy rapsicot, majd előállították őket. A lopás mellett több, más szabálysértés miatt is felelniük kell. 2009.12.21.

 

 

Szólj hozzá

háló lopás ponty süllő busa keszeg tisza tó archiv rabsic orvhalászat rapsic haltolvaj orvhorgászat orvhorgász orvhalász halőr gereblyézés hármas horog hal rablás tolvaj horgász